Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Simma lugnt, Larry" får ny säsong

TV • Publicerad 11 april 2022
Komediserien "Curb your enthusiasm" ("Simma lugnt, Larry") förlängs med ytterligare en säsong på strömningstjänsten HBO. Arkivbild.
Komediserien "Curb your enthusiasm" ("Simma lugnt, Larry") förlängs med ytterligare en säsong på strömningstjänsten HBO. Arkivbild.Foto: AP/TT

Komediserien "Curb your enthusiasm" ("Simma lugnt, Larry") förlängs med ytterligare en säsong, skriver Variety.

Enligt den amerikanska tidningen ska seriens upphovsman tillika huvudperson Larry David själv ha bekräftat nyheten under ett branschevenemang i Los Angeles på söndagen.

Annons

Det blir den tolfte säsongen av den populära serien, som kretsar kring den långtifrån politiskt korrekte Larry David och hans osvikliga förmåga att förolämpa allt och alla i sin omgivning.

Den senaste säsongen av komediserien innehöll, utöver insatser av Jeff Garlin i rollen som Davids advokat Jeff Green och Cheryl Hines som hans exfru Cheryl, även gästspel av bland andra Tracey Ullman, Woody Harrelson och Lucy Liu.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons