Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Serie baserad på Spielberg-klassiker skrotas

Film • Publicerad 8 maj 2021
Steven Spielberg skrev berättelsen som låg till grund för filmen "Dödskallegänget". Nu har planerna på en tv-serie baserad på filmen lagts på is. Arkivbild.
Steven Spielberg skrev berättelsen som låg till grund för filmen "Dödskallegänget". Nu har planerna på en tv-serie baserad på filmen lagts på is. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello

80-talsklassikern "Dödskallegänget" ("The goonies") av Steven Spielberg skulle ligga till grund för en ny tv-serie. Men nu har tv-kanalen Fox bestämt sig för att lägga planerna på is, skriver The Wrap.

Tv-serien, som ännu inte fått någon titel, skulle följa tre skolelever som bestämmer sig för att ruta för ruta återskapa äventyrsfilmen från 1985. Spielberg fick idén till berättelsen om barnen som försöker rädda sina hem från rivning då en golfbana ska byggas på platsen och Richard Donner regisserade filmen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons