Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Scream 6" etta på bio i Nordamerika

Nöje • Publicerad 12 mars 2023
Skådespelarna Devyn Nekoda, Liana Liberato, Melissa Barrera, Jenna Ortega och Courteney Cox på filmens världspremiär i måndags.
Skådespelarna Devyn Nekoda, Liana Liberato, Melissa Barrera, Jenna Ortega och Courteney Cox på filmens världspremiär i måndags.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Tjugosju år efter att den första "Scream"-filmen kom toppar den sjätte upplagan i filmserien nu den nordamerikanska biolistan under filmens första visningshelg.

Filmen har dragit in uppskattningsvis 44,5 miljoner dollar, motsvarande drygt 477 miljoner kronor, enligt Exhibitor Relations.

Annons

I filmen medverkar skådespelare som Melissa Barrera, Courteney Cox, Jenna Ortega och Skeet Ulrich.

Filmen som förra veckan toppade listan, "Creed III", hamnade på andraplatsen med intäkter på 27,2 miljoner dollar under helgen. Det är den nionde filmen i "Rocky"-världen och den tredje med Michael B Jordan som Donnie Creed.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons