Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Satc"-rollfiguren återupplivas – i reklam

TV • Publicerad 13 december 2021
Sarah Jessica Parker spelar Carrie i "And just like that". Arkivbild.
Sarah Jessica Parker spelar Carrie i "And just like that". Arkivbild.Foto: Evan Agostini

Många höjde på ögonbrynen efter det första avsnittet av "Sex and the city"-rebooten "And just like that", där – spoilervarning – en av seriens stora rollfigurer dör.

Det är Carries make Mr Big, spelad av Chris Noth, som faller ihop i duschen på grund av hjärtproblem, efter ett hårt träningspass på en motionscykel.

Annons

Rollfiguren använder en träningscykel av märket Peloton – och företaget har fått se sina aktier sjunka med mer än 16 procent sedan det första avsnittet hade premiär den 9 december. Det skriver BBC.

Men nu dyker Mr Big-skådespelaren upp i en ny reklamfilm – för just Peloton. Tillsammans med en av företagets instruktörer, som även syns i "Just like that", frågar han om de ska ta en ny tur på träningscykeln. Företaget skriver även på sociala medier: "And just like that... he's alive", och trycker på hälsofördelarna med att motionera.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons