Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Rappare knivhuggen på festival

Den amerikanske hiphopartisten Drakeo the Ruler har knivhuggits på en festival i Los Angeles. Evenemanget stoppades direkt och besökarna fick lämna området.
Musik • Publicerad 19 december 2021

Drakeo the Ruler skulle ha uppträtt på festivalen Once Upon a Time under lördagen och befann sig på backstageområdet under kvällen. NME skriver att han hamnade i ett stort bråk där han knivhöggs i halsen.

Artisten fördes med ambulans till sjukhus med livshotande skador.

Annons

Festivalen avbröts direkt när ledningen fick veta att Drakeo the Ruler hade blivit knivskuren och besökare slussades ut från området. Artister som Snoop Dogg, 50 Cent och Ice Cube var inbokade att spela under helgen.

Drakeo the Ruler släppte sitt debutalbum "The truth hurts" tidigare i år. Han har tidigare släppt totalt tio mixtapes.

Rapparen friades 2019 i en rättsprocess om mord och mordförsök. Fallet gällde en dödsskjutning som inträffat 2016 och togs upp på nytt 2020. Drakeo the Ruler gjorde då upp via förlikning och släpptes ur häktet i november samma år.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons