Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Pine talar ut om Styles spottrykte

Nöje • Publicerad 1 mars 2023
Chris Pine slår fast: Harry spottade inte på mig. Arkivbild.
Chris Pine slår fast: Harry spottade inte på mig. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Filmen "Don't worry darling" blev en av höstens mest omtalade, men främst för att inspelningen kantades av bråk – och inte minst ett omdiskuterat rykte om en spottning.

Det var under filmfestivalen i Venedig där ett klipp började spridas som kan tolkas som att en av filmens skådespelare, Chris Pine, får en loska i knät av sin motspelare Harry Styles.

Annons

Då dementerade Pines pressperson ryktena, men nu talar Pine själv ut om "spit-gate" i en intervju med Esquire och sätter punkt:

"Harry spottade inte på mig. Han är en väldigt snäll kille. Vi flög tillbaka från Venedig tillsammans och hade det trevligt. Sedan väcker min publicist mig och säger att vi måste skriva ihop ett uttalande om vad som hände i Venedig. Hon visade det (klippet reds. anm.) för mig, och ja, det såg ut som att Harry spottade på mig. Han spottade inte på mig."

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons