Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Pamela Anderson ger ut självbiografi

Pamela Anderson kommer med sin självbiografi i januari. Hon utlovar en ärlig skildring av ett turbulent liv i rampljuset.
Nöje • Publicerad 6 oktober 2022
Pamela Anderson kommer med en bok om sitt liv i januari. Arkivbild.
Pamela Anderson kommer med en bok om sitt liv i januari. Arkivbild.Foto: Omar Vega/Invision/AP/TT

Boken "Love, Pamela" ges ut den 31 januari nästa år. Pamela Anderson ska berätta historien om en "smärtsam" uppväxt till livet som omsvärmad sexsymbol och löpsedelsobjekt i kändistidningar över hela världen.

Delar av den mer ökända historien har redan skildrats i tv-serien "Pam & Tommy" på Disney+, men nu vill Pamela Anderson berätta med egna ord. Hon skriver boken utan hjälp av någon spökskrivare.

Annons

– Boken är ett filterlöst, oretuscherat försök – en väldigt personlig berättelse om mitt liv, från mitt första minne till det sista, säger hon till People Magazine.

Pamela Anderson blev världsstjärna i början av 90-talet genom tv-serien "Baywatch". Hennes privatliv med rockstjärnan Tommy Lee hamnade på löpsedlarna. På senare år har rubrikerna om Pamela Anderson mest handlat om hennes engagemang för att för att få Wikileaks-grundaren Julian Assange frisläppt.

Hon är även aktuell med en dokumentärserie på Netflix om sitt liv. Men den har ännu inte fått något sändningsdatum.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons