Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Ozzy Osbourne genomgår sin sista operation?

Nöje • Publicerad 21 september 2023
Ozzy Osbourne under en konsert i augusti 2022. Artisten har ställt in konserter och genomgått en rad operationer. Arkivbild.
Ozzy Osbourne under en konsert i augusti 2022. Artisten har ställt in konserter och genomgått en rad operationer. Arkivbild.Foto: Alastair Grant/TT

Sångaren och Black Sabbath-frontfiguren Ozzy Osbourne har haft en lång rad hälsoproblem genom karriären. Sedan han krockade med en fyrhjuling för snart 20 år sedan har han haft nackproblem. Dessa förvärrades då han föll och slog i nacken för några år sedan. Snart genomgår han ytterligare en nackoperation, men det kanske blir den sista, rapporterar BBC.

– Oavsett hur det går är det så det får vara, säger Ozzy Osbourne i The Osbournes Podcast som BBC citerar.

Annons

I podden berättar Ozzy att han har opererats så många gånger under senare år att det nu känns lika vanligt som att gå till frisören och klippa sig. Men att det nu får vara nog med operationerna.

– Jag gör inte fler. Jag kan inte.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons