Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Ny Spice Girls-video till 25 år gammal hitlåt

Musik • Publicerad 13 oktober 2022
Spice Girls under ett framträdande i Dublin 1998. Arkivbild.
Spice Girls under ett framträdande i Dublin 1998. Arkivbild.Foto: John Cogill/AP/TT

Spice Girls bjöd på 90-talsnostalgi under torsdagen då de släppte en alternativ version av musikvideon till hitsingeln "Spice Up Your Life" från 1997. Den nya videon innehåller bland annat sekvenser från den ursprungliga inspelningen som inte tidigare visats, rapporterar Rolling Stone.

I nyversionen av videon syns den brittiska popgruppens ursprungliga medlemmar – Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton och Victoria Beckham – styra ett rymdskeppsliknande luftskepp. Även i originalet fanns luftskeppet med, men där utspelade sig större delen av videon i en mörk stad.

Publiceringen av videon sker inför släppet av "Spiceworld 25" – en återutgivning för att fira 25-årsjubileet av gruppens andra studioalbum som släppets 1997. Nyversionen av albumet, som släpps den 4 november, kommer bland annat att innehålla remixer och outgivna livelåtar.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons