Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Ny skiva postumt av DMX

Musik • Publicerad 12 maj 2021
DMX är aktuell med en ny skiva, efter sin bortgång. Arkivbild.
DMX är aktuell med en ny skiva, efter sin bortgång. Arkivbild.Foto: AP/TT

En ny skiva av den bortgångne amerikanske rapparen DMX ska släppas i maj, skriver The Guardian. Det är den första sedan hans "Undisputed" från 2012, och sammanlagt artistens åttonde skiva.

Albumet "Exodus" är döpt efter artistens fyraårige son, Exodus Simmons. Hans åttaåriga dotter Sonovah Hillman Jr ska också medverka på skivan. Producent är Swizz Beatz, säger att DMX vigde sitt liv åt musiken och familjen och att han älskade sina fans.

Annons

– X såg så mycket fram emot att hans fans i hela världen skulle höra albumet och visa dem hur mycket han värderade var och en som har gett honom ett sådant ovillkorligt stöd, säger Swizz Beats.

DMX, vars riktiga namn var Earl Simmons, drabbades av en hjärtattack i samband med en överdos den 2 april. Efter att ha vårdats en kortare tid på sjukhus i New York avled han, 50 år gammal. Hiphopvärlden hyllade hans person och musikgärning efter beskedet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons