Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Noice firar jubileum med att släppa låt

Musik • Publicerad 6 oktober 2020
Noice i dag. Från vänster: Funky Dan Larsson, Jonas Karlberg, Peo Thyrén, Robert Klasen. Pressbild.
Noice i dag. Från vänster: Funky Dan Larsson, Jonas Karlberg, Peo Thyrén, Robert Klasen. Pressbild.Foto: Rickard Liljero Eriksson

80-talsbandet Noice firar att det är 40 år sedan man slog igenom i tv-programmet "Måndagsbörsen". Nu släpper bandet låten "Gustavsberg" via strömningstjänsten Corite, där fansen kan investera och sedan få del av strömningsintäkterna som låten får när den spelas på Spotify eller Apple Music.

"Vi har väldigt lojala fans så det känns kul att få ge något extra tillbaka. Normalt spelar vi ju i hela landet men när det inte funkar nu under pandemin får vi prova nya vägar. Den nya låten 'Gustavsberg' skulle haft premiär på musikalen, och efter att låten premiärspelades i SVT:s dokumentär om Noice ville vi inte vänta längre", säger Peo Thyrén, medlem i Noice.

Annons

Musikalen "Noice – du lever bara en gång" skulle ha haft urpremiär på Cirkus i Stockholm den här månaden, men föreställningarna har skjutits på framtiden på grund av coronapandemin.

På "Gustavsberg" är det Peo Thyrén som står för sången för första gången. Han och Robert Klasen är de två medlemmar som fortfarande är kvar i bandet sedan starten.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons