Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Mila Kunis erkänner att hon ljög om sin ålder

Mila Kunis bekräftar i en intervju med att hon fick sin genombrottsroll i "That '70s show" efter att ha ljugit om sin ålder.
Nöje • Publicerad 8 oktober 2022
Mia Kunis fick rollen i komediserien "That '70s show" efter att ha plussat på fyra år på sin ålder. Arkivbild.
Mia Kunis fick rollen i komediserien "That '70s show" efter att ha plussat på fyra år på sin ålder. Arkivbild.Foto: Charles Krupa/AP/TT

Kunis var 14 år gammal när hon provspelade för rollen som Jackie Burkhart, men till producenterna sade hon att hon var 18 år, eftersom produktionsbolaget sökte efter äldre tonårsskådespelare.

– Det går ett rykte om att jag möjligtvis kan ha ljugit om min ålder och jag skulle vilja göra det väldigt klart nu att jag gjorde det – jag ljög, erkänner Kunis i intervjun.

Annons

Lögnen blev dock inte särskilt varaktig. När Kunis skulle skriva under sitt kontrakt var hon tvungen att sätta ett kryss i rutan för "'studiolärare".

– De sade: "Vad menar du?" Och då var jag tvungen att berätta att jag bara var 14. Men vid den tidpunkten var det vanligt att äldre barn spelade yngre och jag var faktiskt i karaktärens ålder, berättar Kunis, som fick behålla rollen.

Komediserien "That '70s show" sändes åren 1998–2006 och handlade om sex high school-ungdomar och deras familjer i slutet av 1970-talet i den fiktiva småstaden Point Place i Wisconsin. En av rollerna spelades av Ashton Kutcher, som Kunis numera är gift och har två barn tillsammans med.

Bland gästskådespelarna i serien har namn som Jessica Simpson, Lindsay Lohan, Bruce Willis, Amy Adamns, Brooke Shields och Mary Tyler Moore passerat revy.

Både Kunis och Kutcher och flera andra i originalensemblen kommer att reprisera sina roller i Netflix kommande spinoff-version av serien, "That '90s show". Året är 1995 när uppföljaren tar vid, men något premiärdatum är ännu inte offentliggjort.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons