Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Lundgren tonar ned planer efter Stallones ilska

Svenske skådespelaren Dolph Lundgren tonar ned planerna på en fristående "Rocky"-uppföljare, sedan skådiskollegan Sylvester Stallone fått ett utbrott på sociala medier.
Film • Publicerad 1 augusti 2022
Sylvester Stallone och Dolph Lundgren på en bild från 2010.
Sylvester Stallone och Dolph Lundgren på en bild från 2010.Foto: Joel Ryan/AP/TT

"Det finns inget godkänt manus, inga avtal på plats, ingen regissör och jag hade personligen intrycket att min kompis Sly Stallone var inblandad som producent eller till och med skådespelare", skriver Lundgren i ett Instagraminlägg, och tillägger att han är i kontakt med Stallone i frågan.

Efter att The Wrap publicerade en artikel om att en film baserad på Rockys motståndare Ivan Dragos liv är under utveckling rasar Stallone på sociala medier mot planerna.

Annons

"Jag fick precis veta att den här patetiska 94-årige producenten och hans själviska barn ännu en gång skrapar vad som finns kvar av köttet från benen på en underbar rollfigur", skriver Stallone.

Drago spelades av Lundgren i "Rocky IV" från 1985. Han återvände till filmserien i "Creed II" 2018.

Producenten som Sylvester Stallone verkar ha ett horn i sidan till är 91-årige Irwin Winkler, som tillsammans med sonen David Winkler producerat "Creed"-filmerna. Winkler stod även som producent för "Rocky"-filmerna där Stallone spelade huvudrollen. Stallone är också manusförfattare till "Rocky"-serien, liksom "Creed 2".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons