Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Lisa Carlehed jagar kärlek i romantisk komedi

Film • Publicerad 9 maj 2022
Lisa Carlehed spelar huvudrollen i den romantiska komedin "Tack för senast!", som har premiär på Viaplay senare i år. Arkivbild.
Lisa Carlehed spelar huvudrollen i den romantiska komedin "Tack för senast!", som har premiär på Viaplay senare i år. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Lisa Carlehed spelar huvudrollen i den kommande romantiska komedin "Tack för senast", som handlar om den 37-åriga sjuksköterskan Klaras jakt på kärlek och lycka.

Filmen, som regisseras av Moa Gammel, berättas genom nio kapitel som alla utspelar sig vid ett antal fester och högtider.

Annons

"Att få porträttera Klara med all sin osäkerhet och charm är ett privilegium och jag älskar att Moa Gammel har gett estetiken och musiken så stor plats i filmen, säger Lisa Carlehed, som Guldbaggenominerades för sin roll som Kristina i "Utvandrarna", i ett pressmeddelande.

I övriga roller syns Oscar Töringe, Christian Hillborg, Liv Mjönes, Johannes Bah Kuhnke, Felice Jankell och Madeleine Martin.

Inspelningen av "Tack för senast!" pågår för närvarande i Stockholm och filmen planeras ha premiär på Viaplay senare i år.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons