Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Kylie hintar om comeback i genombrottsserien

Tv • Publicerad 1 maj 2022
Kylie Minogue hintar om att göra comeback i Australiens längst sända såpopera, "Neighbours". Arkivbild.
Kylie Minogue hintar om att göra comeback i Australiens längst sända såpopera, "Neighbours". Arkivbild.Foto: Vianney Le Caer

Kylie Minogue är kanske mest känd som artist, med världshits som "Can't get you out of my head" och "In your eyes". Men hon inledde sin karriär som skådespelare i "Grannar" ("Neighbours"), som med sina 37 år är Australiens längst sända såpopera. Nu hintar stjärnan om att göra comeback i serien. Det skriver Deadline.

Både Kylie Minogue och den tidigare motspelaren Jason Donovan har lagt upp ett tvådelat inlägg på Instagram med seriens namn och inspelningsplats – dock utan tillhörande text.

Annons

Serien sänder sitt sista avsnitt i augusti i år, sedan läggs den ner. Tidigare meddelade den brittiska tv-kanalen Channel 5 att de slutar sända serien, vilket har skapat ett hål i budgeten för produktionsbolaget.

"Grannar" har under sina 37 år på tv kickstartat karriären för många internationella stjärnor, bland andra Margot Robbie, Liam Hemsworth och Russell Crowe.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons