Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Korpen" fick flyga ut ur "Masked singer"

Juryn gissade på Mikkey Dee, Lennart Jähkel och Thomas Ravelli. Bara Pernilla Wahlgren lyckades lista ut att det var Robert Wells som dolde sig inuti korpens steampunkinspirerade dräkt.
Tv • Publicerad 7 maj 2021
Korpen fick avsluta sin resa i "Masked singer". Pressbild.
Korpen fick avsluta sin resa i "Masked singer". Pressbild.Foto: Emma Larusdottir/TV4

– Jag har haft så kul inuti den där masken. Jag är mest stolt över att ni trodde att jag var sportstjärna, sade Wells till juryn efter avslöjandet.

Han har rappat Eminem och sjungit "Fantomen på operan", men nu tog resan slut för korpen i TV4:s "Masked singer". I kvällens avsnitt fick vänner till sångarna berätta anonymt om hur de kände varandra och det var Eurovisionvinnaren Johnny Logan som hyllade sin vän Robert Wells.

Annons

– Jag träffade korpen för 20 år sedan och vi har jobbat massor tillsammans och haft jättekul, sade den irländske sångaren i programmet.

Gissningarna haglade från juryn efter att Wells framfört Coldplays "Viva la vida". Felix Herngren trodde att Tommy Körberg dolde sig bakom masken och det spekulerades kring Motörheadtrummisen Mikkey Dee.

Pernilla Wahlgren knäckte till slut koden. Men Robert Wells verkade inte besviken att åka ut efter sju avsnitt, utan sade sig ha fått inspiration inför nästa "Rhapsody in rock"-turné.

– Jag har inte haft såhär kul sedan jag gick i plugget, jag är glad över att jag tog steget. Jag har redan tänkt att den här snor jag med på nästa turné, sade han om korpdräkten.

Hittills har Sven Melander, Christina Schollin, Lotta Schelin, Victoria Silvstedt, Nassim Al Fakir Kikki Danielsson fått lämna tävlingen. Fortfarande återstår för juryn och tv-tittarna att avslöja vilka det är som döljer sig bakom Voodoodockan, Enhörningen, Godisautomaten, Draken och Sjöbjörnen.

Nästa vecka är semifinal då två sångare tvingas ta av sig masken.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons