Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Hon fick lämna "Let's dance"

Nu är det slutdansat för Kristina ”Keyyo” Petrushina.
Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson drog komikern och youtubaren det kortaste strået i lördagen program.
Paret blir det sista att göra sorti före finalen nästa lördag.
Tv • Publicerad 8 maj 2021
Kristina ”Keyyo” Petrushina blir den sista tävlande i "Let's dance" att göra sorti före finalen. Arkivbild.
Kristina ”Keyyo” Petrushina blir den sista tävlande i "Let's dance" att göra sorti före finalen. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Finalen i årets upplaga av "Let's dance" kommer att bli en uppgörelse mellan artisten och youtubaren Anis Don Demina – med danspartnern Katja Luján Engelholm – och Filip Lamprecht med danspartnern Linn Hegdal.

Det står klart efter lördagens glödheta semifinal där det till slut blev Kristina ”Keyyo” Petrushina som fick lämna tävlingen efter direktsändningen.

Annons

– Fasen vad kul vi har haft. Jag har inte tagit en dag för given, sade Keyyo i sändning.

Dansande jury

I kvällens program lämnade juryn för första gången sina platser och gav sig ut på dansgolvet tillsammans med varsitt av de tävlande paren för att medverka i en triodans.

Keyyo och danspartnern Hugo Gustafsson dansade en jive med Tony Irving. I en intervju på lördagen uttryckte hon en viss oro inför att dansa med juryordföranden.

– Jag var nervös att det skulle vara han. Trots att vi är unga hinner vi inte med i hans tempo, han har ett jävlar anamma i sig, sade hon då.

"Härlig dansglädje"

Men skådespelaren, musikalartisten och dansaren Rennie Mirro, som gjorde ett gästspel i juryn under lördagen, hade bara positiva ord att säga om uppträdandet.

– Wow, wow, wow. Jag är helt imponerad, sade han i sändningen.

Därefter bjöd paret på en samba, en dans som de haft problem med tidigare under säsongen.

– Vilken otroligt härlig dansglädje, sade Rennie Mirro.

Men deras insatser under kvällen imponerade inte tillräckligt på tittarna. Efter att rösterna räknats stod det klart att det var Keyyo och Gustafsson som lyckats sämst i den sista tävlingen före finalen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons