Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Kanye West släpper valkampanjsvideo

Nöje • Publicerad 12 oktober 2020
Kanye West har släppt sin första video som presidentkandidat. Arkivbild.
Kanye West har släppt sin första video som presidentkandidat. Arkivbild.Foto: Michael Wyke/AP/TT

Trots att han inte tävlar på samma villkor som Joe Biden och Donald Trump är rapparen Kanye West fortfarande inställd på att ställa upp i presidentvalet. Nu har han släppt sin kampanjvideo, rapporterar TMZ.

Videon består av inklippta bilder varvat med West själv som håller tal framför stjärnbaneret. I videon finns bland annat bilder på West som ung tillsammans med sin familj och budskapet är inriktat på religion med särskilt fokus på böner.

Annons

"Vi som människor har ett högre syfte. Vi borde tjäna varandra och uppmuntra och hjälpa varandra. Vi amerikaner måste agera i trons namn så att vi kan växa tillsammans", säger Kanye West bland annat.

Kanye West meddelade i somras att han ställer upp i presidentvalet och kandiderar nu som oberoende. Dock har han missat att registrera sin kandidatur i flera delstater och väljarna kan därför inte rösta på honom i hela landet, som på Joe Biden eller Donald Trump.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons