Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Justin Bieber förlamad - tvingas ställa in

Musik • Publicerad 10 juni 2022
Justin Bieber har blivit sjuk och måste ställa in konserter. Arkivbild.
Justin Bieber har blivit sjuk och måste ställa in konserter. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Justin Bieber har drabbats av ett virus som resulterat i ansiktsförlamning, berättar han i en video på Instagram. Han har tidigare gått ut med beskedet att han inte kan fortsätta med sin pågående Justice World-turné på grund av sjukdom.

– Jag har fått ett virus som attackerar nerven i mitt öra och orsakar förlamning. Som ni kan se så kan jag inte blinka, le eller röra näsborren på den här sidan av ansiktet, säger stjärnan.

Annons

Sjukdomen Ramsay Hunts syndrom är en typ av bältros som kan leda till ansiktsförlamning och även hörselnedsättning.

Bieber berättar i videon att han har fått övningar för att få tillbaka rörelseförmågan i ansiktet och att han försöker vila så mycket som möjligt.

– Jag behöver tid för att komma tillbaka till 100 procent och göra det jag är född till att göra. Just nu måste jag vila för att få tillbaka mitt ansikte som det var, säger han.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons