Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Joe Rogan får stöd från The Rock

Podcastprofilen Joe Rogan har uttryckt att han ska släppa fram läkare med en annan syn på pandemin än de som tidigare gästat hans podd "The Joe Rogan experience" på Spotify. Nu får han stöd av flera kändisar på Instagram – samtidigt som ännu en stor artist tar sin hand från strömningstjänsten.
Musik • Publicerad 1 februari 2022
Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne "The Rock" JohnsonFoto: Evan Agostini/AP/TT

"Fantastiskt bra, broder. Perfekt uttryckt. Jag ser fram emot att vara med någon dag och att dricka tequila med dig", skriver skådespelaren Dwayne "The Rock" Johnson.

Även kändisar som Jewel och Kat von D visar sitt stöd i kommentarsfältet, skriver TMZ

Graham Nash tar bort musik

Annons

Neil Youngs mångåriga bandkollega Graham Nash meddelar att han, precis som Neil Young och Joni Mitchell, kommer att ta bort sin musik från strömningstjänsten, skriver NME.

"Efter att ha hört desinformationen om covid-19 som Joe Rogan sprider på Spotify håller jag helt med och stötta rmin vän Neil Young. Jag har bett om att få mina soloalbum borttagna från tjänsten", skriver Nash i ett uttalande.

Han skriver också att det är skillnad på att sprida information man inte vet är falsk och att medvetet sprida desinformation för att vilseleda allmänheten.

"Rogans åsikter är så oärliga och illa underbyggda att Spotify blir en kanal för ett levnadssätt som kommer att kosta människor livet", skriver Graham Nash.

Spotify gjorde stor affär

Joe Rogan är en av USA:s mest framgångsrika poddare, och i sin podcast har han ifrågasatt nyttan med massvaccinering mot corona.

2020 erhöll Spotify exklusiva rättigheter till podcasten i en affär på 900 miljoner kronor.

Spotifys vd Daniel Ek har meddelat att man ska länka varje avsnitt till en särskild "covid-19-hubb" med fakta och aktuell information om viruset.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons