Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Jim Carrey överväger att pensionera sig

Jim Carrey har planer på att sätta punkt för sin flera decennier långa skådespelar- och komedikarriär.
Nöje • Publicerad 1 april 2022
Jim Carrey säger i en intervju att han har seriösa planer på att pensionera sig från filmstjärnelivet. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP

– Jo, jag går i pension, förmodligen. Jag är ganska seriös, säger Jim Carrey, 60, i en intervju med Access.

När programledaren Kit Hoover pressar honom på om han verkligen är allvarlig, förklarar Carrey att det skulle krävas något extraordinärt för att få honom tillbaka.

Annons

– Det beror på om änglarna kommer med ett manus som är skrivet i guldbläck och som säger mig att det är något som är väldigt viktigt för folk att få se. Jag kanske kommer tillbaka senare, men nu tar jag en paus, säger han.

På frågan vad han ska göra i stället säger komedistjärnan:

– Jag gillar mitt lugna liv, jag älskar att sätta målarfärg på duk och jag älskar mitt andliga liv och jag känner att – det här är något man kanske aldrig hör en annan kändis säga – jag har fått nog. Jag har gjort tillräckligt. Jag är klar.

Jim Carrey är just nu bioaktuell med äventyrsfilmen "Sonic the hedgehog 2", som är baserad på en datorspelsserie med samma namn, och där han spelar doktor Ivo Robotnik, en ond man som försöker ta över världen med hjälp av robotar.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons