Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Jennifer Anistons pappa död

Nöje • Publicerad 14 november 2022
John Aniston tillsammans med sin dotter Jennifer Aniston när hon 2012 tilldelades en stjärna på Hollywood walk of fame. Arkivbild.
John Aniston tillsammans med sin dotter Jennifer Aniston när hon 2012 tilldelades en stjärna på Hollywood walk of fame. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP

Skådespelaren John Aniston, mest känd för sin roll i långköraren "Våra bästa år", har gått bort, 89 år gammal, rapporterar Deadline.

John Aniston var född på Kreta som Ioannis Anastassakis och tilldelades så sent som i juni Daytime Emmy lifetime achievement award för sin roll i NBC-såpan som han spelade i mer än tre decennier.

Annons

Han har också synts i mindre roller i serier som "Gilmore girls", "Vita huset", "My big fat Greek life", "Star trek: Voyager" och "Mad men".

I ett känslosamt inlägg på Instagram skriver hans mer kända dotter Jennifer Aniston: "Du var en av de vackraste människorna jag någonsin känt. Jag är så tacksam för att du svävade upp till himlen i ro och utan smärta."

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons