Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Jada Pinkett Smith hoppas på försoning

Jada Pinkett Smith talar för första gången ut om då hennes man Will Smith under Oscarsgalan gick upp på scenen och klappade till komikern Chris Rock.
Nöje • Publicerad 2 juni 2022
Jada Pinkett Smith kommenterar Oscarsgalans händelse i sin talkhow "Red table talks". Arkivbild.
Jada Pinkett Smith kommenterar Oscarsgalans händelse i sin talkhow "Red table talks". Arkivbild.Foto: Noah Berger/AP/TT

– Min djupaste önskan är att dessa två intelligenta och kapabla män får möjligheten att läka, tala ut och försonas, säger hon i hennes talkshow "Red table taks" som går att se på Facebook.

Ytterligare säger hon att så som världen ser ut i dag behövs båda.

Annons

– Och vi behöver faktiskt varandra mer än någonsin. Fram till dess kommer Will och jag att fortsätta göra det vi gjort de senaste 28 åren, och det är att fortsätta försöka lista ut hur vi ska leva livet – tillsammans.

Det var när Chris Rock skämtade om Jada Pinkett Smith på Oscarsgalan som Will Smith stegade upp på scenen och gav honom en örfil. När Smith satte sig på sin plats igen skrek han: "Ta inte min frus namn i din jävla mun!". Senare under galan tog han emot en Oscar för sin roll i filmen "King Richard".

Precis efter uppståndelsen publicerade Jada Pinkett Smith ett skriftligt uttalande vars budskap var att familjen fokuserade på att läka.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons