Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Inget slut i sikte för "Grey's anatomy"

Tv • Publicerad 11 maj 2021
Ellen Pompeo har skrivit på för ännu en säsong med "Grey's anatomy", den 18:e i ordningen. Arkivbild.
Ellen Pompeo har skrivit på för ännu en säsong med "Grey's anatomy", den 18:e i ordningen. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Den är redan den mesta långköraren under USA:s tv-kvällar. Men 381 avsnitt och 17 år räcker inte, tv-publiken vill ha mer "Grey's anatomy" – och kommer också att få det, skriver Variety.

Stjärnan och producenten Ellen Pompeo – Hollywoods bäst betalda kvinnliga tv-stjärna – har efter viss tvekan och mer än en antydan om att det snart är slut i rutan bestämt sig för att fortsätta minst en säsong till som Meredith Grey. Hon kommer att ha med sig minst två av de andra originalmedlemmarna i den kommande 18:e säsongen om livet i och runt sjukhuset i Seattle.

Även den mycket yngre spinoff-serien "Station 19", om en brandstation i Seattle, får fortsatt förtroende av tv-kanalen ABC. Beskedet är inte överraskande, de två serierna är ABC:s mest populära dramaserier.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons