Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Håkan Hellström släpper singel med Noonie Bao

Håkan Hellström släpper en ny låt under fredagen. På "Jag vill bara va med dej" gästar artisten Noonie Bao.
Musik • Publicerad 13 maj 2022
Håkan Hellström är aktuell med en ny singel. Arkivbild.
Håkan Hellström är aktuell med en ny singel. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

"En låt för sommarn och för bilåkning och för allt möjligt. Mot ljus. Mot sommarn och fina stunder", säger Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Låten är skriven tillsammans med vapendragaren Björn Olsson, tillsammans med Noonie Bao och Linus "Lotus IV" Wiklund.

Annons

Noonie Bao har samarbetat med allt från Avicii och Halsey till Zara Larsson, Troye Sivan och Ariana Grande. Linus "Lotus IV" Wiklund har jobbat med artister som Sam Smith, Clean Bandit, Rita Ora, Future och Ty Dolla Sign.

I augusti spelar Håkan Hellström fyra gig på Ullevi, för att fira 20 år som soloartist. Konserterna har blivit försenade till följd av pandemin, och skulle egentligen dra igång redan 2020.

Under valborg överraskade Håkan Hellström sina fans med en spelning i Slottsskogen i Göteborg. Eftersom det inte fanns tillstånd för spelningen upprättades en anmälan om brott mot ordningslagen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons