Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Green Lantern" blir HBO-serie

Tv • Publicerad 9 oktober 2020
Ryan Reynolds fick ta sig själv i örat efter att ha medverkat i floppfilmen "Green Lantern" 2011. Nu satsar tv-bolaget HBO på en ny serie om superhjälten. Arkivbild.
Ryan Reynolds fick ta sig själv i örat efter att ha medverkat i floppfilmen "Green Lantern" 2011. Nu satsar tv-bolaget HBO på en ny serie om superhjälten. Arkivbild.Foto: Markus Schreiber/AP/TT

HBO har beställt en säsong av superhjälteserien "Green Lantern" till sin nya strömningstjänst HBO Max, skriver Variety.

Tv-serien bygger på DC Comics serietidningar om hjälten med samma namn, som i Sverige även gått under namnet Gröna Lyktan, och ska enligt uppgift bjuda på en rad kända ansikten för seriens fans: Guy Gardner, Jessica Cruz, Alan Scott, Sinestro och Kilowog, för att nämna några.

Annons

Green Lantern har tidigare stått i rampljuset i Hollywood, i en film med samma namn från 2011 med Ryan Reynolds i huvudrollen.

Den floppade.

HBO hoppas nu förmodligen på att Marc Guggenheim, som var med och skrev den utskällda långfilmen, har lärt sig av sina erfarenheter då han även är knuten som en av manusförfattarna till den kommande serien.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons