Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Fröken Snusks och 1 Cuz låt ratas av fans

Fansen rasar över epa-dunk artisten Fröken Snusks och rapparen 1 Cuz nya samarbete och låten "Trakten till epan", skriver Aftonbladet.
Nöje • Publicerad 28 januari 2023
Rapparen 1 Cuz (bilden) och Fröken Snusk samarbetar och släpper ny låt som får fansen att rasa. Arkivbild.
Rapparen 1 Cuz (bilden) och Fröken Snusk samarbetar och släpper ny låt som får fansen att rasa. Arkivbild.Foto: Paul Wennerholm/TT

På sociala medier har kaos uppstått med chockade och ilskna kommentarer. ”Hans karriär är förstörd” och "Vad håller du på med?".

Fröken Snusk tror att reaktionerna på låten beror på att samarbetet var oväntat.

Annons

”Det har varit väldigt mycket blandade reaktioner men de flesta har bara gett kärlek. Jag tror främst att folk är chockerade över ett sånt udda samarbete”, skriver hon i ett meddelande till Aftonbladet.

Hon skriver att idén till samarbetet kom från 1 Cuz.

”Han kontaktade oss och frågade om vi skulle skapa historia tillsammans och vi valde direkt att tacka ja. Jag känner att vi gärna vill bygga broar inom musiken och inte bygga murar mellan genres så samarbetet var givet”

Epa-dunk artisten Fröken Snusk är mest känd för "Rid mig som en dalahäst" med Rasmus Gozzi. Den blev en av förra årets mest utskällda hitlåtar.

Rapparen 1 Cuz har blivit en av de stora på den svenska hip hop-scenen med låtar som "För sent" och "Caravaggio". Han har även samarbetat med Ed Sheeran – och remixat dennes låt "2 step".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons