Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Flashback forever"-trion gör valprogram i SVT

Tv • Publicerad 5 maj 2022
Ina Lundström, Emma Knyckare och Scroll-Mia utgör "Flashback forever"-podden. Arkivbild.
Ina Lundström, Emma Knyckare och Scroll-Mia utgör "Flashback forever"-podden. Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

De tre rösterna bakom podcasten "Flashback forever", Ina Lundström, Emma Knyckare och "Scroll-Mia", intervjuar partiledarna inför valet i ett nytt program för SVT Play.

Partiledarna får svara på frågor som är hämtade från rykten på forumet Flashback. Bland annat får tittarna veta om det verkligen är sant att Miljöpartiets språkrör Per Bolund är sittkissare och huruvida Annie Lööf väljer underkläder med manliga väljare i åtanke.

Annons

– Vi har en enda ambition, det är att ställa frågor som ingen annan skulle få för sig att ställa. Hittills tror jag att vi lyckats med det, säger Scroll-Mia till SVT.

Den enda partiledaren som inte har tackat ja till att medverka är statsminister Magdalena Andersson (S). Hon ersätts i stället av socialminister Lena Hallengren (S).

Programmet läggs ut på SVT Play 3 juli.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons