Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Familjen Lerin utökas – blir föräldrar igen

Nöje • Publicerad 15 december 2021
Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel "Junior" Marques har blivit föräldrar igen. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques Lerin har blivit föräldrar igen – snart kommer tvillingflickorna Iris och Gerd till konstnärshemmet i Värmland. Det skriver NWT.

Iris är döpt efter en grekisk gudinna, och Gerd efter Lars Lerins mamma. Barnen är 2,5 år gamla, och befinner sig i Brasilien. Paret har tidigare varit där för att skapa kontakt.

Annons

– De har haft bilder på mig och Lars på väggen, så de var vana vid våra ansikten. De pekar och säger Pappa-iiii, som Pappa Lerin!, säger Manoel ”Junior” Marques Lerin till tidningen.

Om det inte hade varit för pandemin hade tvillingarna redan befunnit sig i Sverige, men nu är de i stället kvar hos "Juniors" syster. I januari ska han åka dit för att hämta dem.

I början av 2021 var det desto mer turbulent hos familjen. I januari lämnade Lars Lerin in skilsmässopapper – någonting han senare ångrade. Han skickade då in ett mejl till domstolen med texten: "Hej bästa domstol, ursäkta – jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag... ljus hälsning Lars Lerin".

Paret har två barn sedan tidigare.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons