Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Dumpas av skivbolag efter sexbrottsanklagelser

Musik • Publicerad 11 juni 2023
Jimmie Allen. Arkivbild.
Jimmie Allen. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Skivbolaget BBR har brutit alla band till den amerikanske countryartisten Jimmie Allen. Detta efter att två kvinnor anklagat honom för sexuella övergrepp, skriver Rolling Stone.

Beslutet kommer efter att en av kvinnorna drog Allen inför domstol tidigare i veckan. I sin stämning hävdar hon att stjärnan förra året utsatte henne för sexuella övergrepp på ett hotellrum i Las Vegas och dessutom filmade händelsen i smyg.

Annons

För en månad sedan stämdes Allen av sin tidigare manager, som anklagar honom för att ha våldtagit henne flera gånger under en tvåårsperiod.

Allen nekar till alla anklagelser.

Sedan genombrottet 2018 har Jimmie Allen släppt tre album. Han har toppat countrylistan, fått flera priser och har bland annat deltagit i den amerikanska motsvarigheten till "Let's dance".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons