Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

De tävlar i "Årets sockerbagare"

Tv • Publicerad 12 oktober 2020
Från vänster: Domare Linn Utbult, programledare Lasse Kronér. I första programmet tävlar Fabian och Johanna, Linda och Miranda och Selma och Ayse. Pressbild.
Från vänster: Domare Linn Utbult, programledare Lasse Kronér. I första programmet tävlar Fabian och Johanna, Linda och Miranda och Selma och Ayse. Pressbild.Foto: Bo Håkansson/SVT

"Årets sockerbagare" flyttar från Barnkanalen till SVT1 och bästa sändningstid, klockan 20 på lördagskvällarna. Programledare är liksom tidigare Lasse Kronér och ny domare är Linn Utbult, som vann "Hela Sverige bakar" 2018.

"'Årets sockerbagare' är ett av mina absoluta favoritprogram! Nytt för i år är att barnen har med sig en vuxen medtävlare vilket känns jätteroligt", säger Lasse Kronér i ett pressmeddelande.

Annons

Deltagarna är nybörjare på bakning och visste inte ens om att det handlade om "Årets sockerbagare" när de sökte till programmet. Totalt tävlar nio par om att ta hem titeln.

I grupp ett tävlar: Selma och mamma Ayse från Lund, Miranda och mamma Linda från Vänersborg och Fabian och storasyster Johanna från Lerum. I grupp två Alvin och bonuspappa Claes från Uddevalla, Lilo och pappa Johan från Stockholm och Elle och mamma Jazmine från Malmö. Grupp tre består av Vera och moster Moa från Stockholm, Alve och mamma Sara från Uppsala, Amanda och pappa Mikael från Luleå.

"Årets sockerbagare" har premiär 31 oktober.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons