Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

De är klara för Diggiloo i sommar

Lena Philipsson, John Lundvik och Liamoo – det är några av artisterna som är klara för nästa års Diggiloo-turné.
Musik • Publicerad 13 december 2021
Nu står det klart vilka artister som uppträder på nästa sommars Diggiloo-turné. Pressbild.
Nu står det klart vilka artister som uppträder på nästa sommars Diggiloo-turné. Pressbild.Foto: Anna-Lena Ahlström

Diggiloo brukar vara ett schlagertätt evenemang – och 2022 års upplaga är inget undantag. Nästa år är det totalt fyra artister som medverkar i både Melodifestivalen och Diggiloo. Förutom John Lundvik och Liamoo dyker även Robin Bengtsson och Theoz upp på scenerna.

På Diggiloo-turnén syns även Mariette, Sanne Salomonsen och Jessica Andersson samt komikern Måns Möller.

Annons

"Diggiloo är så underbart roligt, jag älskar det. Det är inget jobb för mig, utan ett sommarkollo med förmåner. Jag får ju uppleva hela fina Sverige när det är sommar och sol" säger Jessica Andersson, i ett pressmeddelande.

Lena Philipsson siktar på att göra duetter med sina artistkollegor.

"Det är kul att få göra något med Diggiloo-gänget, att få dela scenen med flera. Dessutom känner jag flera sedan tidigare, så jag vet att det kommer bli kul och mycket skratt", säger hon i pressmeddelandet.

Fakta: Turnédatum

3/7 Malmö, 6/7 Vetlanda, 8/7 Ystad, 9/7 Varberg, 13/7 Älvsbyn, 15/7 Höga kusten, 16/7 samt 17/7 Rättvik, 21/7 Kristianstad, 22/7 Vårgårda, 23/7 Båstad, 28/7 Åmål, 29/7 Vänersborg, 30/7 Gränna, 31/7 Borgholm, 4/8 Mariestad, 5/8 Karlskoga, 6/8 Hestra, 7/8 Söderköping, 12/8 Bollnäs, 13/8 Stockholm, 19/8 Sandviken, 20/8 Eskilstuna.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons