Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Dags för Sanna att ta plats på allsången

Schlagerdängor, folkmusik och sommarsval soul var några av ingredienserna i kvällens "Allsång på Skansen". Samt en barfota programledare i högform.
Tv • Publicerad 6 juli 2021
Skåningarna Eric Saade och Sanna Nielsen fann varandra under Allsång på Skansen.
Skåningarna Eric Saade och Sanna Nielsen fann varandra under Allsång på Skansen.Foto: Claudio Brescian /TT
Sabina Ddumba uppträder med sången "Damn Good Woman" under tisdagens Allsång på Skansen.
Sabina Ddumba uppträder med sången "Damn Good Woman" under tisdagens Allsång på Skansen.Foto: Claudio Bresciani/TT

Solen sken över den glest sittande Skansenpubliken även i säsongens andra allsångskväll. På scenen stod bland andra Sabina Ddumba, Eric Saade, Uno Svenningsson och schlagerräven Lasse Holm.

För Kattarps stolthet, som programledaren Sanna Nielsen benämnde Eric Saade, var det ett decennium sedan han senast gästade programmet. Tio år äldre och enligt egen utsago en hel del klokare bjöd han den här gången publiken på sin mellolåt "Every minute" och allsång till åttiotalshiten "Vill ha dig".

Annons

Sanna Nielsen passade kvällen till ära på att slänga in en hyllning till sig själv som 25-årsjubilerande artist. I numret "Sanna från Bromölla", som skrivits av Calle Norlén, sammanfattade hon på ett humoristiskt sätt sin långa men inte helt spikraka karriär.

Även nyligen bortgångne kompositören och vissångaren Gösta Linderholm uppmärksammades under kvällen med ett potpurri av sina många melodier.

Kvällens artister i "Allsång på Skansen"

Lasse Holm

Sabina Ddumba

Uno Svenningsson

Eric Saade

Lena Jonsson trio

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons