Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Då är Kardashian-klanen tillbaka

Tv • Publicerad 8 februari 2022
Familjen Kardashian har inga planer på att träda tillbaka ur offentlighetens ljus. 14 april får den nya realityserien premiär. Pressbild.
Familjen Kardashian har inga planer på att träda tillbaka ur offentlighetens ljus. 14 april får den nya realityserien premiär. Pressbild.Foto: Hulu

Tio månader efter att realitysåpan "Keeping up with the Kardashians" tog farväl av publiken efter tjugo säsonger är det dags igen för Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie och Kris Kardashian att återförenas.

Den 14 april får "The Kardashians" premiär på amerikanska tv-tjänsten Hulu, och i Sverige får den premiär samma datum på Disney+. Offentliggörandet skedde i en dramatisk trailer till tonerna av Nina Simones "Feeling good", rapporterar Deadline.

Serien har av matriarken Kris Jenner beskrivits som "nästa kapitel" och kommer att visa hur klanen utvecklas som familj. "Vi kommer att fortsätta vara oss själva och vara lika känslomässigt engagerade i programmet som fansen är. Dessutom är vi rejält snygga hela bunten", säger hon i ett uttalande via Hulu.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons