Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Britney Spears till fansen: Jag mår bra

Nöje • Publicerad 3 november 2020
Brit
BritFoto: Chris Pizzello/AP/TT

Britney Spears säger att hon är "det lyckligaste hon någonsin varit" i en ny video. Popstjärnan har varit föremål för en hel del spekulationer på senare tid. Hon har varit omyndigförklarad sedan 2008 efter en period av psykisk ohälsa. Hennes pappa James Spears har varit hennes förmyndare och det har fått en hel del fans att engagera sig under hashtaggen "FreeBritney".

Nu har Spears lagt upp en video på Instagram där hon säger att hon mår bra.

Annons

"Jag vet att det har funnits många kommentarer och människor som sagt olika saker om mig. Men jag ville bara att ni ska veta att jag mår bra. Jag är det lyckligaste jag har varit någonsin i hela mitt liv", säger hon.

Fansen som engagerar sig i "FreeBritney" tror att hon hålls fånge i sitt hem i Los Angeles och sänder signaler via sina filmer i sociala medier. Britney Spears har inte framträtt på scen sedan 2018.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons