Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Britney Spears är tacksam för det lilla

Musik • Publicerad 17 november 2021
Britney Spears. Arkivbild.
Britney Spears. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Efter att ha blivit fri från det förmyndarskap hon varit under sedan 2008 är Britney Spears nu tacksam för de små sakerna i livet. Efter att kraftigt ha begränsats i sitt privatliv berättar nu popstjärnan i en video på Instagram vad hon värdesätter sedan hon blivit fri:

"Jag har varit under förmyndarskap i 13 år. Det är en väldigt lång tid att befinna sig i en situation man inte vill vara i. Jag är nu bara tacksam för varje dag, för att själv få ha nycklarna till min bil, att få möjligheten att vara oberoende och känna mig som en kvinna och för att äga ett bankomatkort, få titta på kontanter och ha möjlighet att köpa stearinljus", säger hon.

Annons

Hon hyllar också #freebritney-rörelsen och tackar sina fans för att de uppmärksammade hennes situation när hon själv inte kunde göra det.

"Ni räddade på ett sätt mitt liv, till 100 procent", säger hon i videon och antyder även att hon ska tala ut hos Oprah Winfrey.

Det var i slutet av förra veckan som en domstol i Los Angeles upplöste förmyndarskapet som till största delen innehaft av hennes far Jamie Spears.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons