GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Biografer erbjuder privatvisningar

Coronaviruset stoppar många biografer i landet, men inte i Blekinge. Enligt de senaste uppgifterna ska samtliga fem biografer hålla öppet. I Karlshamn och Ronneby satsar man till och med på extra exklusiva erbjudanden: du kan få hyra hela salongen!
Bio Metropol i Karlshamn och Centrumbiografen i Ronneby erbjuder möjligheten att hyra hela salongen.
Bio Metropol i Karlshamn och Centrumbiografen i Ronneby erbjuder möjligheten att hyra hela salongen.
Foto: Peter Nyberg

Många filmfantaster hickade nog till när det på tisdagseftermiddagen stod klart att Filmstadens biografer runt om i landet stänger. Men i Blekinge rullar filmerna på som planerat.

Ingen av länets fem biografer ingår i Filmstaden, även om Biostaden i Karlskrona i sin tur ägs av filmjätten.

I såväl Ronneby som Karlshamn erbjuder biograferna en möjlighet att hyra biosalongen och ha den för sig själv eller sitt sällskap. Man får välja ur det utbud filmer som gäller för tillfället. Erbjudandet gäller i Karlshamn kvällstid den 24 mars och i Ronneby ”utvalda datum”, i övrigt dagtid. Priset är från 1 400 kronor för upp till tio personer. Vill man vara fler, blir det dyrare.

– Erbjudandet beror delvis på corona, säger Tomas Forsberg, som driver de båda biograferna.

Läs mer