Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Bianca Ingrosso hoppar av "Wahlgrens värld"

Bianca Ingrosso väljer att lämna "Wahlgrens värld" efter tio säsonger, skriver hon i ett inlägg på . Hon kommer därmed inte att medverka i programmet mer än i "glimtar", uppger hon.
Tv • Publicerad 10 december 2021
Bianca Ingrosso bekräftar att hon inte längre kommer medverka i "Wahlgrens värld". Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

"I dagsläget spelar jag inte in 'Wahlgrens värld' men ni kommer självklart få se glimtar av mig då och då. Jag menar, jag måste ju träffa mamma och vårt team".

Ingrosso skriver att hon behöver prioritera annat i livet, som sitt sminkföretag Caia Cosmetics och ett nytt projekt. Hon stänger heller inte dörren helt för att återvända till programmet.

Annons

"Vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka", skriver hon.

Pernilla Wahlgren har tidigare bekräftat för Aftonbladet att hon är i gång och filmar säsong elva av realityserien. "Wahlgrens värld" hade premiär i Kanal 5 och på Discovery+ 2016. Serien vann 2018 Kristallen för årets tv-program och Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren fick pris för årets tv-personlighet samma år.

Pernilla Wahlgren skriver i ett Instagraminlägg att dottern helt enkelt inte hinner med, men att hon trots frånvaron av filmkameror ändå förgyller hennes liv.

"Och jag lovar er att flickebarnet kommer att dyka upp i rutan ändå framöver – både 'här' & där", skriver Pernilla Wahlgren.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons