Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Avalanche expanderar till Liverpool

Spel • Publicerad 29 maj 2020
Avalanche Studios Group är ett av Sveriges största spelföretag. Nu blir man ännu större, i och med expansionen till Liverpool. Arkivbild.
Avalanche Studios Group är ett av Sveriges största spelföretag. Nu blir man ännu större, i och med expansionen till Liverpool. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Svenska spelbolaget Avalanche fortsätter sin expansion, och öppnar ett nytt utvecklingskontor i Liverpool i England.

En kärntrupp på fem utvecklare börjar i juni, och ytterligare 20 ska rekryteras inom kort, med förhoppningen om att därefter fördubbla styrkan inom två år.

Annons

Till en början ska alla utvecklare jobba på distans, till följd av coronarestriktionerna i Storbritannien, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Avalanche har sitt huvudkontor i Stockholm. Man har också kontor i New York och Malmö. Avalanche har specialiserat sig på spel i öppna världar, som "Just cause" och "Rage 2".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons