Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Anni-Frid Lyngstad håller dörren öppen

Musik • Publicerad 11 november 2021
Abba har varit bestämda med att de endast kommer att ge konserter genom sin "abbatarer". Arkivbild.
Abba har varit bestämda med att de endast kommer att ge konserter genom sin "abbatarer". Arkivbild.Foto: Baillie Walsh/TT

Medan Benny Andersson i intervjuer sagt att Abbas nya album också är bandets sista är Anni-Frid Lyngstad inte lika kategorisk. I en intervju med BBC 2 säger hon att hon lärt sig att "aldrig säga aldrig" när det handlar om nytt material.

– I år har vi förmodligen sagt att det här måste vara det sista vi gör för att... också på grund av vår ålder. Vi är inte så unga längre men man kan aldrig så noga veta. Så var inte alltför säker, säger hon, enligt NME.

Annons

Anni-Frid Lyngstad förklarar samtidigt att hon vill att Abba ska bli ihågkommet för att musik som fått människor att känna något i sina hjärtan.

– Jag är så glad över att människor är rörda av det vi gör – förutom några väldigt sura kritiker, men dem bryr vi oss inte om.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons