Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Anja Pärson skadad – missar "Mästarnas mästare"

Anja Pärson skulle ha varit en av deltagarna i nästa omgång av "Mästarnas mästare". Men den alpina OS-medaljören har skadat sig och missar höstens inspelning, meddelar SVT.
Tv • Publicerad 2 september 2022
Anja Pärson.
Anja Pärson.Foto: Pontus Lundahl/TT

"Det känns otroligt tråkigt att så nära inpå Mästarnas mästare behöva avstå på grund av en skada. Jag har verkligen sett fram emot att tävla i programmet och mäta mig med alla fantastiska idrottare som deltar. Men som alla vet är jag bra på att komma igen, och det kommer jag att göra även denna gång. Jag önskar alla årets deltagare all lycka till och jag kommer att sitta bänkad på första parkett", säger Pärson i ett pressmeddelande.

Pärson ska ha skadat sin vad under ett träningspass inför tv-inspelningen, och skadan är så pass allvarlig att hon inte kan delta i vid inspelningen som snart drar igång i Montenegro. Rehabiliteringen väntas ta fyra till sex veckor.

Annons

Även kickboxaren Rickard Nordstrand är skadad och uteblir från den kommande säsongen.

Ersätter gör alpine skidåkaren Jens Byggmark och boxaren Klara Svensson.

Andra mästare i programmet är bland andra Charlotte Kalla och Nils van der Poel. Programmet visas under våren 2023.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons