Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Alla i "Idol" sjunger live på fredag

Tv • Publicerad 6 oktober 2020
Samtliga i "Idol" kommer att sjunga live i veckans fredagsfinal. Arkivbild.
Samtliga i "Idol" kommer att sjunga live i veckans fredagsfinal. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Alla deltagarna i "Idol" kommer att framföra sina låtar live på fredag, meddelar TV4. Under de första veckorna av säsongen har ett antal av deltagarna smittats av covid-19.

De två senaste fredagsfinalerna har deras framträdanden varit tvungna att förinspelas, endera från hotellrummen eller från scenen. Men den här veckan meddelar TV4 att samtliga idoler mår bra igen.

Annons

"Vi kan berätta att alla idoler mår bra. De kommer som det ser ut nu att kunna uppträda live på fredag, i enlighet med våra regler och de restriktioner som gäller. Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och sätter idolernas och produktionens hälsa i första rummet", skriver TV4 i ett uttalande.

Veckans tema är "Min idol" och deltagarna har fått välja låtar som representerar deras stora idoler. Det är elva deltagare kvar i tävlingen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons