GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Så blir det nya bostadsområdet

LYCKEBY • Publicerad 4 juni 2019
En skiss över det nya bostadsområdet så som det är tänkt att se ut.
En skiss över det nya bostadsområdet så som det är tänkt att se ut.Foto: Lewisjonsson Arkitektbyrå

Just nu pågår byggandet av 35 nya hyresrätter för seniorer i Lyckeby. Bostäderna byggs för personer som är 65 år eller äldre.

På onsdag kommer Karlskronahem att släppa ny information om boendekonceptet 65+, uthyrning, inflytt och hyror, men redan nu finns skisser som visar hur bostäderna kommer att se ut när de är klara.

Foto: Lewisjonsson Arkitektbyrå
Bostäderna byggs där den tidigare pingislokalen låg.
Bostäderna byggs där den tidigare pingislokalen låg.Foto: Andreas Blomlöf
Tobias FabbekeSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.