Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Musik med livskraft

Musik - livskraft är temat på årets arrangemang av Lyckå Kammarmusik Festival. Camilla Arvidsson ensemble gav i går sin tolkning i upptakten av festivalen på Mariagården.
Karlskrona • Publicerad 5 juli 2004

Med sång, fiol och dramatisering gav Camilla Arvidsson i går av sin livskraft på scenen tillsammans med ensemblen som bär hennes namn. Framträdandet, som var i samband med konstutställningen på Lyckeby bibliotek framfördes lekfullt och med en smittande energi.

Berth Nilsson, Konstnärlig ledare för festivalen är nöjd över dess bredd, djup och spets.

Annons

- I år är det många intressanta och färgstarka artister. Vi har internationella gästspelare, unga musiker från vår akademiverksamhet och egna produktioner. Och inte minst Helen Sjöholm och Mikael Samuelsson.

Helen Sjöholm har bland annat spelat huvuvrollen i Björn Ulaeus och Benny Anderssons musikaler Kristina från Duvemåla och Chess och Mikael Samuelsson har sjungit huvudrollen i Andrew Lloyd-Webbers musikal Phantom of the Opera på Oscarsteatern i Stockholm.

Lyckå Kammarmusik Festival pågår från fjärde till elfte juli och konserterna kommer att framföras på Mariagården, Marinmuseum, Maskinhallen på Augerums gård och i Lösens kyrka.

lina.lundkvist@blt.se

0455-770 00

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons