Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Julinsamling och event för cancersjuka Linnea

KARLSKRONA • Publicerad 7 december 2017
Linnea Nordström, sex år från Lyckeby, lider av en extremt aggressiv tumör.
Linnea Nordström, sex år från Lyckeby, lider av en extremt aggressiv tumör.Foto: Privat

Behandlingen som cancerdrabbade Linnea Nordström, 6, genomgår i Mexiko ger effekt. Den extremt aggressiva tumör som hon har i hjärnan krymper. Men behandlingen kostar mycket pengar och i januari är pengarna slut, enligt ett inlägg från föräldrarna på hemsidan savinglinnea.com. Familjen tog, i slutet av oktober, därför initiativ till en julinsamling med målsättningen att få in 50 000 euro. Och enligt hemsidan har man nu fått in 41 527 euro.

”Det finns människor idag som driver saker som "Linnea's Kiosk", "Team Running for Linnea", säljer rosetter på konferenser, och mycket mer för att hjälpa till med att samla in pengar till oss”, skriver familjen som uppger att man är otroligt tacksam.

Torsdagen den 14 december kommer även företagseventet Karlskrona Test Gathering att arrangeras på Dockside i Karlskrona. Linneas pappa Kristoffer är en av grundarna till eventet, som i år kommer att ha fokus på att samla in pengar till Linneas behandling.

Tobias FabbekeSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons