Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Jackstöld blev rån efter slag mot butiksanställd

Mannen klev ut ur sportaffären med flera jackor som han inte betalat för. En anställd hann ifatt honom och fick då ett slag i ansiktet. Fallet rubriceras nu därför som rån.
KARLSKRONA • Publicerad 7 december 2017

Det hela skedde vid halv tolv-tiden i söndags på Stadium Outlet i Karlskrona. Mannen hade inte för avsikt att betala för jackorna som han lämnade butiken med. I stället kastade han in dem i en bil som stod utanför.

Men stölden upptäcktes av personal och en anställd konfronterade tjuven. Då ska den anställde ha fått ett slag i ansiktet, vilket gör att fallet nu är anmält som rån genom motvärn.

Den misstänkte rånaren försvann sedan från platsen i en bil tillsammans med en kumpan. Jackorna lyckades de butiksanställda ta tillbaka från bilen under tiden som tumultet uppstod.

Tobias FabbekeSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons