GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Hundvalp kastades i marken och bröt benet

En man i 40-årsåldern misstänks för djurplågeri alternativt brott mot djurskyddslagen efter att han kastat en hundvalp.
Karlskrona • Publicerad 9 augusti 2013
Hunden på bilden har inte med artikeln att göra.
Hunden på bilden har inte med artikeln att göra.Foto: Wally Santana

Mannen som är från Jämjö har enligt åtalet kastat en 10 månader gammal hundvalp till marken med sådan kraft att hunden brutit benet kraftigt. Mannen tryckte även ner hunden hårt till marken, utan anledning. Det är ägaren till hunden som anmält mannen efter händelsen som inträffade under en hundkurs i Nättraby. Mannen som själv är hundägare skulle visa hur man fick hunden att sluta nafsa. Hans metod var att kasta hunden i marken och hunden ylade av smärta efter fallet.

Mannen misstänks nu för djurplågeri alternativt brott mot djurskyddslagen.

Livia Bergvall
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.