1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Här är vinnarna av kvalitetspriset

KARLSKRONA • Publicerad 10 oktober 2018

Kommunens kvalitetspris på 10 000 kronor går i år till Hasslö-Björkhaga hemtjänst. Priset delas ut på äldreförvaltningens medarbetardagar.

Motiveringen lyder: ”Hasslö-Björkhaga hemtjänst ger personer med stöd i hemmet och anhöriga ett individuellt bemötande. Ett möte med förståelse, respekt, medkänsla och noggrannhet. Arbetsgruppen är lösningsfokuserade med glimten i ögat och visar engagemang och sprider en positiv anda. Här blir en önskan om att bada i havet eller en cykeltur runt barndomshemmet sann - insatser som är guld värd för den enskilde.”

Andrapriset på 5 000 kronor går till värdegrundsinstruktörerna och tredjepriset på 2 000 kronor till Hammarbygårdens omvårdnadsboende och Lyckeby hemtjänst. Dessutom har de båda terapihundarna Skrollan och Nova fått ett specialpris för sitt arbete som motiverar och stimulerar till aktivitet, skriver Karlskrona kommun i ett pressmeddelande.

Tobias FabbekeSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.