Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Flera trafikbrott i Karlshamn under helgen

Karlshamn • Publicerad 9 juni 2019

19.47 på fredagskvällen stoppar polis en man född 86 på Kjellsavägen i Svängsta. Föraren har sedan tidigare flera olovliga körningar i bagaget, då han gång på gång valt att sätta sig bakom ratten trots att han saknar körkort. En polisanmälan om grov olovlig körning görs.

Strax efter midnatt stoppas ytterligare en man, denne född 99, på Iglavägen misstänkt för drograttfylleri. Bilisten har dessutom en mindre mängd narkotika på sig och misstänks därför även för ringa narkotikainnehav. Då polis befarar att den unge mannen eventuellt fortsätter sitt misstänkta fyllekörande under natten beslagtas bilnycklarna.

Lördag 20.16 uppmärksammar polis en 25-årig man på framfart längs Asarums gator, närmare bestämt på Elsebrånevägen. Misstankar om drograttfylleri väcks samtidigt som narkotikaklassade tabletter hittas i fordonet. Mannen visar sig bära kniv och misstänks även för brott mot knivlagen.

Tim JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons