Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Insändare

Det är ni som står för soppan!

Magnus Larsson och Sandra Bizzozero är specialister på dåliga affärer.
Publicerad 27 mars 2024
Detta är en insändare i Blekinge Läns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sandra Bizzozero (S)
Sandra Bizzozero (S)Foto: BLT

Hur kan ni sova gott? Tack vare Er får vi vänta säkert 10 år till på kulturhuset som vi trodde skulle komma snart, Sandra Bizzozero (S) och Magnus Larsson(C).

Efter 10 år av velande och mötande fanns det en jättebra plan som ni först var med på men helt plötsligt vände ni på klacken. Säkert bara för att det inte var ert ”lag” som skulle få folkets glädje och tacksamhet när ett kulturhus i Karlskrona äntligen skulle komma på plats. Ni verkar ju annars vara specialister på att göra dåliga affärer?

Annons

Magnus Larsson tycker i en SVT inslag att 23 miljoner i extra saneringskostnad för handbollshallen inte var mycket att bråka om. Sandra var med och skrev på hyresavtalet där man betalar 16 miljoner per år i 25 år. Det kommer att kosta oss skattebetalare över 400 miljoner i hyra. Det blir många sjuksköterskor eller lärare (som ni pratade om när det gällde Vattenborgen). Skäms på er, så klumpigt. Och Magnus Larsson borde fundera om inte hans väljare hellre väljer SD, som åtminstone gör ett ärligt försök att göra rätt och utveckla stan och kulturen. Nej, Det är ni två som står för soppan och karusellen. Väx upp! Glöm min röst!

A-K

Annons
Annons
Annons
Annons